Samenwerkingen

Korfbalvereniging Keizer Karel staat open voor samenwerkingen met allerhande partijen.

We hebben nu samenwerkingsverbanden met verschillende partijen. Zo is er een nauwe samenwerking met de KNKV omtrent projecten rondom het laten sporten van kinderen en rondom praktische zaken inzake korfbal. Ook wordt er uitgebreid samengewerkt met de gemeente Nijmegen op het gebied van sport en spel voor kinderen en volwassenen.

Daarnaast hebben wij een samenwerking met de scouting Karel de Stoute voor het ophalen van het oud papier en werken wij samen met een Vietnamese Vereniging die gebruik maken van het clubhuis. Bovendien wordt er eenmaal in de week door de reddingshondenvereniging Z.O.N. op ons veld getraind.

Kortom, Keizer Karel is altijd op zoek naar samenwerkingsverbanden die elkaar versterken.