Commissies

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende commissies die binnen Keizer Karel actief zijn.

Commissie Technische Zaken

De Commissie Technische Zaken (CTZ) regelt bij Keizer Karel alle zaken die te maken hebben met het spelen en trainen van de teams. Dit varieert van het verzetten van wedstrijden tot het organiseren van oefenwedstrijden en het maken van de indeling van de teams, trainingstijden en scheidsrechterszaken. Daarnaast verzorgt de CTZ de informatie naar de nieuwe leden en ouders van jeugdleden.

De CTZ regelt dus alles rondom wedstrijdzaken van zowel de senioren als de jeugd. Mocht u vragen hebben rondom het verplaatsen van wedstrijden, scheidsrechters- of andere wedstrijdzaken zijn zij te bereiken via ctz [apenstaart] kvkeizerkarel.nl

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie organiseert verschillende activiteiten door het jaar heen. Zo is er jaarlijks een kamp, wordt er gegriezeld met Halloween en is er jaarlijks een jongens- en meidenavond. Heeft u ideeën of wilt u ook meehelpen met het organiseren van activiteiten zijn zij te bereiken via jc [apenstaart] kvkeizerkarel.nl

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie houdt zich bezig met het verzorgen van sponsoren voor Keizer Karel. Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in het sponsoren van korfbalvereniging Keizer Karel zijn zij te bereiken via sponsor [apenstaart] kvkeizerkarel.nl

Clubhuiscommissie

De clubhuiscommissie zorgt ervoor dat er na de training of wedstrijd altijd wat te eten en te drinken is. Daarnaast verzorgen zij de bardiensten en interne feesten. Wilt u ook meedenken met deze commissie of aanmelden voor bardiensten, zij zijn te bereiken via clubhuis [apenstaart] kvkeizerkarel.nl

Website en Facebook

Carolien, Katja en Tom zijn de leden van de websitecommissie. Wij proberen de website up-to-date te houden, zodat iedereen daar alle benodigde informatie kan vinden. We plaatsen regelmatig nieuwtjes en foto's. Daarvoor hebben we de hulp nodig van onze leden. Heb je leuke foto's, een wedstrijdverslag, een interessant of grappig feitje of iets heel anders? Stuur het naar webmaster [apenstaart] kvkeizerkarel.nl. De websitecommissie krijgt al hulp van diverse leden bij het onderhouden van de Facebookpagina. Top! Heb je zelf iets voor www.facebook.com/kvkeizerkarel? Mail het dan ook naar de websitecommissie. Neem gerust contact op als je vragen of tips voor ons hebt!

Oud Papier

Het oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor onze club. Mocht u vragen hebben of u op willen geven voor het ophalen van oud papier zijn zij te bereiken via oudpapier [apenstaart] kvkeizerkarel.nl

Lieve leden,

Vanaf heden vervul ik de functie van vertrouwenspersoon. Nadat Trees Holla heeft aangegeven hiermee te stoppen, heeft het bestuur mij benadert met de vraag haar te willen vervangen. Je kan mij benaderen wanneer er vragen of problemen spelen waarmee je niet direct terecht kan bij een ouder of trainer. Mocht je me nodig hebben, kun je mailen naar vertrouwenspersoon [apenstaart] kvkeizerkarel.nl of mij natuurlijk persoonlijk aanspreken. Elke woensdag- en vrijdagavond ben ik op het veld te vinden. Ik verzorg samen met Roel trainingen. Daarnaast speel ik in het eerste. Ik ben dan ook vaak op de zaterdag op het veld te vinden. Naast mijn passie voor korfbal werk ik als kind- en jeugdpsycholoog in Ruurlo binnen de tweedelijns GGZ. Daarvoor heb ik gewerkt als psycholoog binnen de eerstelijns GGZ te Enschede. Mocht zich een probleem voordoen, schroom je niet en neem contact met mij op.

Met sportieve groet,

Anneke