Huidige sponsoren

Keizer Karel wordt uiteraard ook gesponsord door het bedrijfsleven. Hieronder vindt u informatie over de bedrijven die Keizer Karel (financiëel) ondersteunen.


Ecluservice Garagebedrijf Excluservice is een nieuw garagebedrijf in Nijmegen (gestart maart 2013). Een prima adres voor de reparatie en/of APK-keuring van uw auto, bedrijfswagen of camper. Ook voor reparatie en vervanging van startmotoren, dynamo's, remmen, koppelingen, (winter)banden, airco's en overige onderdelen kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie, kijk op www.excluservice.nl


Veulings Timmer-en Renovatiebedrijf Veulings is uw partner op het gebied van bouwzaken. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid staan bij ons voor op. Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, opbouw en al uw andere bouw werkzaamheden precies zoals u wenst.

Voor meer informatie, kijk op www.veulings.eu


De Vrije Hoeve is een plek waar je kan aankloppen voor hulp op het gebied van financiën, waar we bescherming en ondersteuning bieden om zo stabiel mogelijk jouw pad te vervolgen.

 

Je kan van mij een betrokken houding en een uitstekende administratie verwachten zodat er  een stabiele situatie gecreërd wordt waardoor mogelijke schulden snel onder controle zijn.

Ik help je om de financiën op orde te krijgen. Iedere situatie is anders en samen zoeken we naar de mogelijkheden. Ik lever maatwerk voor iedereen.

 

Voor meer informatie, kijk op http://www.vrijehoeve.nl


De werkzaamheden van ons installatiebedrijf bestaan zowel uit het onderhouden, repareren en vervangen van cv-installaties bij particulieren en bedrijven, als het uitvoeren van milieukeuringen aan cv-toestellen met een vermogen meer dan 100 kW en brandstofleidingen. Ook is Ketelservice Schook bevoegd om gasleidingen af te persen.

Voor meer informatie, kijk op https://www.ketelserviceschook.nl