Huidige sponsoren

Keizer Karel wordt uiteraard ook gesponsord door het bedrijfsleven. Hieronder vindt u informatie over de bedrijven die Keizer Karel (financiëel) ondersteunen.


Ecluservice Garagebedrijf Excluservice is een nieuw garagebedrijf in Nijmegen (gestart maart 2013). Een prima adres voor de reparatie en/of APK-keuring van uw auto, bedrijfswagen of camper. Ook voor reparatie en vervanging van startmotoren, dynamo's, remmen, koppelingen, (winter)banden, airco's en overige onderdelen kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie, kijk op www.excluservice.nl


Veulings Timmer-en Renovatiebedrijf Veulings is uw partner op het gebied van bouwzaken. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid staan bij ons voor op. Wij zijn gespecialiseerd in verbouw, aanbouw, opbouw en al uw andere bouw werkzaamheden precies zoals u wenst.

Voor meer informatie, kijk op www.veulings.eu


Midden in hartje Bottendaal…
Café De Kluizenaar.
Ontdek De Kluis met zijn bewoner.

De Kluizenaar:
De plek waar je gewoon kunt genieten….
van onze fijne speciaalbieren, van onze heerlijke spijzen.

Voor meer informatie, kijk op www.dekluizenaar.nl/


Apart geeft vorm aan elke uiting voor zakelijke en particuliere klanten. Sprekende huisstijlen, stijlvolle brochures, pakkende posters, heldere belettering van bedrijfswagens, representatieve reclamepennen maar ook een feestelijke uitnodiging of een persoonlijk geboortekaartje. Het zijn zomaar een aantal projecten die Apart graag oppakt. De omvang van de opdracht of de omvang van de opdrachtgever is voor Apart niet maatgevend voor de energie waarmee een klus wordt opgepakt. Elke klant en elk project mag rekenen op alle aandacht en oog voor detail.

Voor meer informatie, kijk op http://www.apart-reclame.nl


De werkzaamheden van ons installatiebedrijf bestaan zowel uit het onderhouden, repareren en vervangen van cv-installaties bij particulieren en bedrijven, als het uitvoeren van milieukeuringen aan cv-toestellen met een vermogen meer dan 100 kW en brandstofleidingen. Ook is Ketelservice Schook bevoegd om gasleidingen af te persen.

Voor meer informatie, kijk op https://www.ketelserviceschook.nl