Korfbalvereniging Keizer Karel

Welkom op de website van korfbalvereniging Keizer Karel!

Waar kunnen wij u mee helpen? Op deze site vindt u naast algemene en technische informatie over Keizer Karel, ook zaken als wedstrijdverslagen en foto's. Wij hopen dat u datgene wat u zocht kunt vinden. Als dit niet het geval is, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Dan zullen we u zo snel mogelijk te woord staan.

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe website.

Veel korfbalplezier!

De websitecommissie

Grote Clubactie

Beste leden, ouders en verzorgers,

Ook dit jaar hebben we meegedaan aan de Grote Clubactie. Met z'n allen hebben we het geweldig gedaan. De opbrengst was maar liefst € 1182.50! Hartelijk dank voor de geweldige inzet! Dit bedrag kunnen we  goed gebruiken voor de verhuizing!

De trekking is geweest. Heb jij iets gewonnen? Laat het ons weten!

 

Verscherpte coronamaatregelen

Beste leden, ouders en verzorgers,

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Het kabinet heeft vandaag besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt, zie ook www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/10/13/gedeeltelijke-lockdown-om-besmettingen-terug-te-dringen.

Kampioenen!

Onze E1 en D1 zijn kampioen geworden! Gefeliciteerd!

Update Coronamaatregelen

Beste aanhangers van Keizer Karel,

Helaas! Ook wij ontkomen niet aan de maatregelen om het coronavirus weer in te dammen. Daarom moeten we al onze trouwe supporters vragen om de komende tijd niet meer onze wedstrijden te bezoeken. Uiteraard rekenen we nog gewoon op jullie support op afstand! Ook bij jeugdwedstrijden mogen er dus jammer genoeg geen ouders langs de kant staan. Daarnaast moeten we de kantine sluiten, dus gezellig naborrelen zit er toch niet meer in. We hopen dat het snel de goede kant op gaat zodat we jullie snel weer kunnen zien!

Pagina's

Abonneren op Korfbalvereniging Keizer Karel RSS