Special Olympics 2016

Wij waren er best trots op dat de organisatie van de Special Olympics 2016 Keizer Karel vroeg de organisatie van het korfbalgedeelte van de Special Olympics op 1, 2 en 3 juli 2016 te willen organiseren.

We zijn begonnen met een commissie samen te stellen, die oorspronkelijk bestond uit Patricia, Desiree, Nicolien en Riet. Na de zomer gaf ook Detje aan ons te willen helpen. Dat is wel erg fijn want het is toch wel een erg grote klus.

We hebben al verschillende keren vergaderd met de organisatie. Het is lastig dat er vaak andere mensen zijn, doordat er van organisatiebureau wordt gewisseld. Soms moeten er dan feiten, waarvan wij dachten dat ze bekend waren weer opnieuw gemeld worden.

Hopelijk gaat vanaf nu alles goed.

We hebben er nog steeds zin in. Binnenkort gaan we om tafel met de andere verenigingen, die ook hun tornooi op het Sportcentrum organiseren. We hopen daardoor te voorkomen dat er dingen zoals EHBO en randgebeuren dubbel worden geregeld.

In september hebben we met ons G-team een demonstratietraining verzorgd bij de dameskorfbalvereniging De Horst. Met als gevolg dat een aantal dames van de Horst ons op 1, 2 en 3 juli 2016 willen helpen bij het toernooi. Natuurlijk hebben we nog veel meer hulp nodig. Zoals scheidsrechters, teambegeleiders, veld uitleggers, EHBOers en voor dingen waar we nu nog niet aan hebben gedacht.

Binnenkort gaan de uitnodigingen naar de verenigingen de deur uit. Daarna weten we definitief wat er nog voor hulp nodig is. Je kunt je aanmelden via specialolympics2016 [apenstaart] kvkeizerkarel.nl

Binnenkort meer hierover,

namens specialolympics2016 [apenstaart] kvkeizerkarel.nl