Vrienden van Keizer Karel

Keizer Karel zoekt vrienden!

Misschien heb je het al wel gehoord of gelezen; Keizer Karel is op zoek naar vrienden! Voor slechts 25,00 euro per jaar kunnen je ouders, opa & oma, buurman, vriendengroep of wie dan ook, op de hoogte blijven van het wel en wee van Keizer Karel. En niet alleen dat, voor deze kleine bijdrage kunnen ze:

· Met naam en toenaam op de speciale "Vrienden van Keizer Karel" bord in het clubhuis terecht komen.

· Vier keer per jaar een uitgebreide nieuwsbrief ontvangen over hoe het met Keizer Karel gaat, wat voor leuke activiteiten we doen en waar hun donaties aan worden besteed.

Weet jij al iemand die vriend van Keizer Karel wil worden? Vul dan gelijk het inschrijfformulier in! Deze vind je onderaan deze pagina en in het clubhuis. Ingevulde formulieren mogen naar secretaris [apenstaart] kvkeizerkarel.nl worden gestuurd of in het clubhuis worden ingeleverd.

Weet jij nog niemand die vriend van Keizer Karel wil worden? Ga dan als de wiedeweer op zoek binnen je familie- en vriendenkring, want wie wil er nou niet bevriend zijn met onze mooie korfbalvereniging?