Ben je erbij en eet je mee op 10 september?

In juni bestond Keizer Karel 50 jaar. Een ‘verjaardag’ die we uiteraard niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Op zaterdag 10 september willen we er een gezellige en sportieve dag van maken met zoveel mogelijk mensen die korfbalvereniging Keizer Karel een warm hart toedragen. Bij deze mail krijgt u een uitnodigingsposter en een promotiefilmpje.

Iedereen die er zin in heeft, kan een wedstrijdje tegen elkaar spelen (mono-korfbal) of ladderschieten. Voor de jeugdleden en hun vriend(inn)en zijn er diverse sportieve activiteiten, waaronder een springkussen en schminken. Vanaf 15.00 uur staan een reünie, een diner in buffetvorm, een veiling en een feestavond met DJ op het programma. Verder zijn er deze dag competitiewedstrijden met een feestelijk tintje, een demonstratie van Samen Fit en een vriendschappelijke wedstrijd van het G-team.

Met name voor het diner in buffetvorm is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Dus wilt u / wil je mee-eten vanaf 18.00 uur? Geef je dan op via lustrum [apenstaart] kvkeizerkarel.nl. De kosten zijn 10 euro en dit moet op zaterdag 10 september contant afgerekend worden. Graag opgeven vóór vrijdag 26 augustus!

Dit bericht mag uiteraard gedeeld worden. Het is voor ons helaas niet haalbaar om àlle oud-leden en andere betrokkenen persoonlijk te bereiken dus we maken graag gebruik van ieders netwerk.

Hopelijk tot ziens op 10 september!

Met vriendelijke groet,

De lustrumcommissie