Even voorstellen!

Nieuwe stagiaires stellen zich voor...

Elk half jaar verzorgen 4 studenten van de opleiding sport- en bewegingseducatie (HAN) rugbyclinics vanuit rugbyclub The Wasps en korfbalclinics vanuit Korfbalvereniging Keizer Karel om kinderen uit Nijmegen kennis te laten maken met deze uitdagende sporten! Van september 2016 tot februari 2017 zullen 4 nieuwe stagiaires verschillende basisscholen en sportdagen gaan bezoeken. De afgelopen weken hebben de stagiaires al bij beide verenigingen meegetraind om de sport onder de knie te krijgen. Voor wie ze nog niet kent, hierbij stellen de nieuwe stagiaires zich graag aan jullie  voor!

Beste lezers,

Mijn naam is Esteban Polman, een 23 jarige student aan de opleiding
Sport en bewegingseducatie. Tijdens het schooljaar 2016/2017 loop ik
stage bij Sportservice Nijmegen.
Een van mijn taken binnen het takenpakket, bestaat uit het geven van rugbyclinics en korfbalclinics op verschillende scholen door Nijmegen, namens rugby vereniging the Wasps en korfbal vereniging Keizer Karel.

Even kort over mij, mijn hobby is fitnessen en in de zomer ben ik vaak te vinden op een terras. Verder hou ik van lekker eten en speciaal bier.
U zou me een levensgenieter kunnen noemen.

Hallo!

Mijn naam is Myra Berkel, 19 jaar oud en ik kom uit Zevenaar.
Ik studeer Sport- en Bewegingseducatie aan de HAN te Nijmegen.

Wat is dat eigenlijk? Sport- en Bewegingseducatie?
Nou, dat zal ik kort uitleggen!

Bij de hbo-opleiding sport- en Bewegingseducatie (SBE) leer je om verschillende doelgroepen in beweging te krijgen. We krijgen les over van alles wat te maken heeft met uitvoering in de praktijk, management en we verdiepen ons in (leefstijl) coaching. Daarbij streven we een gezonde(re) leefstijl of een beter welbevinden na. Ook hopen we mensen te laten inzien dat sporten leuk is! Ons motto is: ‘Een SBE’er krijgt iedereen in beweging!’

Komende tijd zal ik de leerlingen van diverse basisscholen in Nijmegen kennis laten maken met rugby en korfbal door middel van het geven van uitdagende clinics tijdens de gymlessen!

Ik heb er erg veel zin in, hopelijk de leerlingen ook!

Hallo!

Mijn  naam is Nadine Diebels en ik ben tevens tweedejaars SBE student. Ik sport natuurlijk graag en in mijn vrije tijd doe ik vooral aan fitness.
Gedurende de eerste helft van dit schooljaar ga ik samen met 3 medestudenten rugby- en korfbal clinics verzorgen op basisscholen hier in Nijmegen. Om de rugbyclinics en korfbalclinics goed te kunnen geven kijk/doe ik af en toe mee bij jullie op de vereniging. Ik heb er heel erg zin in en hoop jullie te zien bij The Wasps, Keizer Karel of één van de basisscholen!

Met sportieve groet,

Nadine Diebels

Hoi!

Ik ben Kim Thijssen. Ik ben 19 jaar oud en ik volg dezelfde opleiding als de overige stagiaires.
Ik speel al heel wat jaren korfbal en ik vind dat nog steeds heel leuk.

Het aankomende halfjaar loop ik stage bij sportservice Nijmegen. Dit doe ik met nog drie andere medestudenten. Wij gaan clinics verzorgen op verschillende basisscholen in Nijmegen. De clinics zijn gericht op de sporten rugby en korfbal. Op deze manier laten we de kinderen kennis maken met deze twee sporten en hopen wij natuurlijk dat ze het leuk vinden.

Ik heb er zin in! Jullie ook?

Tot snel!

Mocht je dit nou lezen en zou je zelf ook graag bij jouw op school (of bij je kind op school) korfbal- of rugbyclinics willen ontvangen. Laat dit dan weten door contact op te nemen met  de combinatiefunctionaris voor The Wasps en Keizer Karel; Linda Mekkelholt van Sportservice Nijmegen.

Telefoon; 0646919712
E-mail; l.mekkelholt [apenstaart] nijmegen.nl