Trainroad to Ziggodome!

Iets te doen zaterdag 8 april?

Keizer Karel TRAINROAD TO ZIGGODOME

Altijd al de beste spelers en speelsters uit de korfballeague in actie willen zien komen? Wat is er leuker dan om dit te doen met je ploeggenoten! Papa's, mama's, broertje(s) of zusje(s) zijn natuurlijk ook van harte welkom om dit mee te ervaren!

Hoe meer mensen, hoe beter, want dan valt de vereniging wellicht ook nog eens zelf in de prijzen, die door een vakkundige jury wordt uitgereikt.

Dus; geef je snel op, want wie wil er niet mee met het leukste verenigingsuitje van het seizoen?!

Opgeven kan bij Laura Sinjou (hoofdtrainer) of Ted Vrijhoef. Het kan ook door te reageren op dit bericht hieronder, dan zorgen wij dat jouw aanmelding bij een van beide terecht komt.

De kosten van het ziggodomekaartje + treinkaartje worden nog uitgezocht, hier zullen we snel meer over laten weten.

Graag zo spoedig mogelijk opgeven, want einde van deze maand wordt de balans opgemaakt en wordt alles geregeld.

Namens de organisatie,
Laura Sinjou en Ted Vrijhoef

* Bij niet op tijd betalen wordt er een boete van €5 euro per kaartje bovenop de normale prijs gerekend.