Nieuwe stagiaires stellen zich voor...

Elk half jaar verzorgen 4 studenten van de opleiding sport- en bewegingseducatie (HAN) rugbyclinics vanuit rugbyclub The Wasps en korfbalclinics vanuit Korfbalvereniging Keizer Karel om kinderen uit Nijmegen kennis te laten maken met deze uitdagende sporten!
Van februari tot en met juni 2017 zullen 2 nieuwe stagiaires verschillende basisscholen en sportdagen gaan bezoeken. De afgelopen weken hebben de stagiaires al bij beide verenigingen meegetraind om de sport onder de knie te krijgen.
Voor wie ze nog niet kent, hierbij stellen de nieuwe stagiaires zich graag aan jullie  voor!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Daisy Tijhuis ik ben 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het kleine dorpje Hellendoorn in Overijsel. Samen met Merel ga ik het komende half jaar de rugby en korfbal clinics organiseren voor de verenigingen: the Wasps en keizerkarel korfbal! We doen beiden de studie Sport- en bewegingseducatie aan de HAN hier in Nijmegen. En zitten in het 2e jaar van deze studie. In mijn vrije tijd ga ik naast sporten natuurlijk, ook graag leuke dingen doen met vriendinnen of lekker een filmpje of serie kijken. Ook hou ik wel van een uitdaging dus ik denk dat Rugby en korfbal 2 sporten zijn waar ik mezelf in kan vinden.

Ik heb dan ook erg veel zin om te beginnen met de stage! En tot snel!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Merel Scholte op Reimer, ik ben 21 jaar oud en studeer Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Tijdens de tweede helft van het schooljaar 2016/2017 loop ik stage bij de verenigingen. Een van mijn taken binnen deze organisatie is het verzorgen van korfbal- en rugby clinics op verschillende basisscholen in Nijmegen. Mijn doel is om de kinderen enthousiast te maken voor deze sporten, zodat ze zich op den duur hopelijk aansluiten bij één van deze verenigingen. Ik heb zelf jaren op korfbal gezeten, en heb de sport altijd met veel plezier beoefend. Het enthousiasme voor de sport, wil ik graag overdragen naar de kinderen. Verder ben ik een sportief en enthousiast persoon, die zich met volledige inzet wil geven voor deze stage. Ik heb er heel veel zin in, en hopelijk de leerlingen ook!

Mocht je dit nou lezen en zou je zelf ook graag bij jouw op school (of bij je kind op school) korfbal- of rugbyclinics willen ontvangen. Laat dit dan weten door contact op te nemen met  de combinatiefunctionaris voor The Wasps en Keizer Karel; Linda Mekkelholt van Sportservice Nijmegen.

Telefoon; 0646919712
E-mail; l.mekkelholt [apenstaart] nijmegen.nl