Familie - en vriendentoernooi op 25 mei

Familie en Vrienden Toernooi 2017

Nadat vorig jaar het familie- en vriendentoernooi niet doorging vanwege 5 mei begint het nu toch weer te kriebelen. Al meer dan 30 jaar doen wij met onze familie mee aan dit toernooi op Hemelvaartsdag. Dat is dit jaar op 25 mei, dus prima weer, een lekker zonnetje en bijna geen wind. Wij willen dit jaar met zulk mooi weer graag korfballen. Maar hiervoor zoeken we wel mede- c.q tegen-standers.

Wij willen de organisatie op ons nemen, als jij je dan aanmeldt met een team komt het dit jaar weer helemaal goed. Het zou leuk zijn als er veel teams zijn. Het hoeven zeker niet allemaal korfballers te zijn, dan maken we en passant ook nog reclame voor onze geweldige sport. Leeftijd? Bij ons team spelen ze mee vanaf een jaar of 8 soms zelfs jonger de C van KK kan dus gewoon inschrijven met al hun vrienden of familie. Met een 50+ team meedoen ? Kan ook! Riet en Bas zijn al ruim die leeftijd te boven en doen misschien ook nog wel even mee.

Kortom: snel op zoek naar leden voor jouw team en je vlug aanmelden.

Aanmelden kan via bas.voordendag [apenstaart] kpnmail.nl

Of (na 1 mei) op het inschrijfformulier op de zuil in het clubhuis.

Riet en Bas Voordendag