G-team 15 jaar

Op 13 mei vierden wij het 15 jarig bestaan van het g-team. We hebben ontzettend fijne busjes kunnen lenen van de DAR.
De busjes stonden al te wachten toen de spelers en speelsters arriveerden voor vertrek. Dat was een hele verrassing. Zo luxe zijn we nog nooit vervoerd naar een feestdag. Bijna hadden we de zwaailichten aangedaan om nog meer op te vallen. Maar de glundere gezichten achter de ramen vielen al genoeg op.

Bij de Beekse Bergen mochten we op de touringcarparkeerplaats staan. Daardoor hoefden we ook niet zo ver te lopen naar de ingang.

Na een klein uurtje in een DARbusje te hebben gereden gingen we nu met de safari bus langs de wilde dieren. Die was wel wat minder schokbestendig. We stapten uit bij de roofvogelshow die voor sommigen van ons wel wat eng was. Die grote vogels, die vlak over je hoofd vlogen. Brrrrr.

Hierna aten we onze meegebrachte boterhammen op bij de picknicktafels en hebben nog even gedanst met een pluche olifant. Ook mochten we zelf muziek maken. Bij de krokodillen stonk het vreselijk, daarom op weg naar de rondvaartboot. Lekker boven gezeten in de zon.

Het werd toen wel tijd dat we zelf een stuk gingen lopen, maar dat was niet voor iedereen een succes. Een van de leden van het g-team voelde zich niet erg lekker. Maar de directie van het park liet haar met 2 begeleidsters ophalen met een “zebrajeep”. Super geregeld. Ook nog even langs de giraffen met die jeep. Bij de uitgang troffen we elkaar weer allemaal en gingen op weg naar huis.

Op de terugweg vielen er een aantal in slaap in de comfortabele busjes. Maar bij de Mac werden we allemaal weer wakker.

We hebben mede dankzij de DAR een fijne dag gehad.

G-team korfbalvereniging Keizer Karel.