KEIZER KAREL WEER IN DE STARTBLOKKEN OM TE SCHITTEREN IN HET SEIZOEN 2017/2018

Na een zomerstop van een aantal weken gaat de selectie deze week weer aan de bak. Woensdag 16 augustus stond de eerste 2 uur durende training op het programma. De selectie is hier en daar aangepast met nieuwe gezichten. Coach Laura van den Haak hoopt dat haar spelers en speelsters genoeg gedaan hebben in de zomer om een goede start te maken. De trainingen zijn in ieder geval goed voorbereid en zij is klaar om de selectiespelers te laten ontwikkelen en te zien of we hoge ogen kunnen gooien in de competitie. Zoals afgelopen seizoen zal er wekelijks een verslag volgen van de prestaties van de selectie. Dit seizoen is het voor Laura een doel om de gehele groep als selectie te laten fungeren. Dit komt mede door de nieuwe regel: 8x wisselen, maar ook terugwisselen is toegestaan. Dit betekent dat ze iedereen in kan zetten en iemand anders op een andere plek terug kan wisselen. Laura gaat ervan uit dat haar enthousiasme opgepakt gaat worden door de spelers en er een mooi seizoen van wordt gemaakt met z'n allen!!!

Hieronder het oefenprogramma van de selectie van Keizer Karel;

Woensdag 16/8 Training
Vrijdag 18/8 Training of activiteit (ntb)
Zaterdag 19/8 (Uit)
13:30 Oefenwedstrijd KV Vriendenschaar 5 - KK 2
15:30 Oefenwedstrijd SKV 1 - KK 1
Woensdag 22/8 Training
Vrijdag 24/8 Training
Zaterdag 25/8 (Thuis)
13:30 KK 2 - LKV Crescendo 2
15:30 KK 1 - Cresendo 1

Op de oefenwedstrijden thuis volgt een barbecue met daarna een feestavond, eenieder is welkom!

Zondag 26/8 Training met daarop volgend een lunch

Woensdag 29/8 Training
Vrijdag 1/9 Training
Zaterdag 2/9 Eerste competitiewedstrijd thuis!

Wil jij weten hoe de selectie ervoor staat en wie er volgend jaar Keizer Karel 1 en 2 zal bemannen (en bevrouwen); kom dan zeker een kijkje nemen!
We hopen dat er dit seizoen weer veel publiek langs de lijnen zal staan om de ploegen te steunen!