Stagiaires schoolkorfbal

Komend half jaar zijn er 3 stagiaires aan onze vereniging verbonden om het schoolkorfbal te verzorgen. Zij stellen zichzelf voor.

Manuel (links)

Hallo allemaal!
Mijn naam is Manuel Koot. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Oss. Momenteel ben ik 2e jaar student Sport- en Bewegingseducatie op de HAN. Het komende half jaar zal ik met 2 andere studenten stagelopen bij korfbalvereniging Keizer Karel en rugbyvereniging The Wasps. Ik kijk hier erg naar uit.
Naast studeren vind ik het erg leuk om te reizen en houdt ik zelf natuurlijk ook erg van sporten. Ik beoefen circa 3 keer in de week Braziliaanse Jiu Jitsu. Braziliaanse Jiu Jitsu is geen bekende sport en wordt niet door heel veel mensen beoefend, omdat zij niet weten hoe leuk deze sport kan zijn. Ik vind het een leuke uitdaging om te mogen werken met sporten zoals rugby en korfbal. Gelukkig houd ik wel van een uitdaging en zal ik mijn best doen om deze sporten zo leuk mogelijk aan te bieden. Ik weet zeker dat rugby en korfbal en korfbal ook sporten zijn die veel leuker zijn dan men denkt.
Ik ben erg enthousiast en ik heb er erg veel zin in. Ik hoop dat de leerlingen er net zo veel zin in hebben als ik!

Robbert (rechtsboven)

Hoi! Ik ben Robbert van Dijk, 20 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Voorschoten in Zuid-Holland maar woon nu een jaar in Nijmegen. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Samen met Manuel en Joost verzorg ik komend half jaar rugby en korfbal clinics op verschillende basisscholen in Nijmegen. In mijn vrije tijd doe ik aan tafeltennis, dit is natuurlijk heel wat anders dan rugby en korfbal. Dat vind ik juist super interessant en een leuke uitdaging! Ik heb er zin in!

Joost (rechtsonder)

Hallo allemaal.
Mijn naam is Joost van Horne en ik ben 18 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Samen met mijn stage partners studeer ik sport en bewegingseducatie aan de HAN in Nijmegen. We zitten nu in het tweede leerjaar. Zelf beoefen ik de sport voetbal bij SV-Orion. Ik ben erg tevreden met de stage die mij is toegewezen. Dit omdat ik van de uitdaging houd om een voor mij onbekende sport beter te leren kennen en deze kennis over te dragen aan jeugdigen.
In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden wat drinken in de stad of samen sporten.
Ik kijk uit naar het begin van de stage en tot gauw!