Oud Keizer Karel speler Yvo van Dijk nieuwe hoofdtrainer van Keizer Karel

Wij kunnen met grote vreugde en trots mededelen dat Yvo van Dijk onze hoofdtrainer wordt in het nieuwe seizoen! De meeste van ons kennen Yvo al aangezien hij de afgelopen twee seizoenen al betrokken was. Dit seizoen als coach van het derde en vorig seizoen als trainer/coach van het 2e. Ook heeft Yvo vroeger zelf in de jeugd en in de seniorenselectie van Keizer Karel gespeeld.

We kunnen dus wel zeggen dat we een echte clubman hebben kunnen binnen halen voor de selectie van volgend seizoen. Yvo heeft ruimschoots ervaring als trainer en coach en heeft ook buiten onze eigen club bij diverse verenigingen jeugd en seniorenteams getraind en gecoacht. We zijn als bestuur erg verheugd met het feit dat Yvo zich voor een jaar wil committeren aan onze selectie van Keizer Karel en wensen hen een sportief en succesvol seizoen toe!