Uitslag grote clubactie

De uitslag van de Grote Clubactie is bekend! Op loten die via Keizer Karel verkocht zijn, zijn ook prijzen gevallen! Wil je ook weten of je gewonnen hebt? Controleer dan je lotnummer op de website van de Grote Clubactie. Je vindt je lotnummer in de omschrijving van de betaling op je bankrekening.

Dit zijn Marleen en Wouter. Zij hebben bij de Grote Clubactie van Keizer Karel de meeste loten verkocht. Marleen kreeg weer de wisselbeker met een medaille en Wouter een medaille.

De trainers van het G-team riepen steeds dat er te weinig materiaal was om afwisselende trainingen te geven. Omdat een van de trainsters al enige jaren mijn echtgenote is heb ik me maar weer aangemeld als mede regelaar voor de Grote Clubactie, en dus JA gezegd tegen het bestuur. Joost kwam erbij als lid van de sponsor commissie.

Bij de jeugd was vooral de groep in Lent actief. Teije heeft daar de meeste loten verkocht 16 in totaal terwijl moeder Adine ook al 3 loten kocht als midweekspeelster.Bij de jongste jeugd was Jara, die 13 loten wist te verkopen een goede tweede. Alle prijswinnaars hebben hun presentje in ontvangst kunnen nemen.

Bas heeft de prijzen overhandigd bij het G team en Voorzitter Bastiaan deed dat in Lent.

De penningmeester zal blij zijn met het resultaat. De Grote Clubactie meldde dat het € 757 is, maar we hebben van een van de ouders ook nog een gift gekregen dus het wordt € 50 hoger.

Bas Voordendag mede namens Joost Brouwer