Verscherpte coronamaatregelen

Beste leden, ouders en verzorgers,

Het coronavirus heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden. Het kabinet heeft vandaag besloten dat er strengere maatregelen nodig zijn die er voor moeten zorgen dat het aantal besmettingen daalt, zie ook www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/10/13/gedeeltelijke-lockdown-om-besmettingen-terug-te-dringen.

Sporten is alleen nog beperkt mogelijk. Kinderen tot 18 jaar in teamverband is toegestaan. Dit betekent dat de A en de jeugd mogen blijven trainen en onderling mogen blijven partijen.

Dit betekent dat de trainingen met ingang van morgen (14 oktober) zijn afgelast voor de senioren, G leden en samen fit. De wedstrijd van de midweek morgen wordt geannuleerd.

De bond zal morgen overleggen over de nieuwe maatregelen, waarna het KNKV ons kan voorzien van specifieke informatie/adviezen. De geactualiseerde KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden verschijnen morgen of donderdag zo spoedig mogelijk op https://www.knkv.nl/faqcorona/

Wij houden jullie op de hoogte indien nadere informatie/adviezen bekend worden.