Keizer Karel Plantenactie

De sponsorcommissie heeft zin in de lente, lekker weer naar buiten!

Om de club te steunen en de tuin of balkon te versieren hebben wij een plantenactie. Via Keizer Karel kun je een plantenpakket kopen met 5 verschillende planten voor € 15. Verder kan je duurzame bladaarde/potgrond bestellen van 30L voor € 3,50 (en 3 stuks voor € 10). Met de opbrengst kunnen we nieuwe materialen aanschaffen voor de verhuizing naar Lent.

Voor deze actie werken we samen met Duzamo, het bedrijf van Joop (speler van het tweede), waar op een duurzame manier planten worden gekweekt. Dit houdt in dat de planten in alle rust en ruimte mogen groeien en er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

Voor onze actie zijn de planten (zie afbeelding)  zorgvuldig uitgekozen. Hiermee staat de tuin van maart tot oktober in bloei. Deze planten zaaien zich uit op open plekjes in de border of komen ieder jaar weer terug. In onderstaande document 'Informatie planten' is meer informatie te vinden over de verschillende planten.

De bestellingen kunnen geplaatst worden via dit bestelformulier. De planten kunnen afgehaald worden op 8 mei, de zaterdag voor moederdag, bij het clubhuis van Keizer Karel aan de Staddijk 121 of tegen een vergoeding van € 5 thuisbezorgd worden mits dit in Nijmegen is.

Voor vragen kan je mailen naar planten.actie.keizerkarel [apenstaart] gmail.com

Groeten van de Sponsorcommissie

Ben, Dide en Ted