Stand van zaken project “Fit voor Jong en Oud(ers)”

In oktober is er een start gemaakt met het project “Fit voor Jong en Oud(ers)” bij Keizer Karel. Allereerst is Gijs aangetrokken als verenigingsconsulent en zijn de voorbereidingen voor de Kombifitlessen gestart. In november is het project echt gestart met de Kick-off. Hier hebben leden en ouders kennis kunnen maken met de sporten die bij de Kombifitlessen aan bod komen. Dit was een hele gezellige dag met sportieve uitdaging. De woensdag na de Kick-off is Gijs gestart met het geven van de eerste Komfitlessen. Er zijn een aantal ouders van de tribune afgekomen en hierbij aangeschoven, super! Voor de Kombifitlessen is er nieuw materiaal aangeschaft zodat er nu naast korfbal ook getjoekt en gespeedmintont kan worden. De frisbees zijn onderweg, dus daar kan binnenkort ook mee gesport worden. Daarna zijn er schoolkorfballessen gegeven op twee scholen, verzorgd door Jos en Ted met ondersteuning van verschillende leden. Na de Follow-up zijn er een aantal kinderen lid geworden van Keizer Karel en hebben we een F-team kunnen creëren. 

 

Op dit moment wordt er door de projectgroep gewerkt aan de promotie van het project. Hiervoor worden flyers en posters ontwikkeld die verspreid zullen worden bij verschillende scholen. Ook wordt er gewerkt aan het plaatsen van korfbalpalen op vier schoolpleinen. Zo kunnen kinderen ook buiten trainingen om lekker een balletje gooien en doelpunten maken. Ook staan er weer nieuwe schoolkorfballessen op het programma, waarna deze kinderen en ouders wederom uitgenodigd worden voor een Follow-Up bij Keizer Karel.

 

Als projectgroep hopen we nieuwe leden aan te trekken die lekker met elkaar kunnen sporten. Zowel kinderen als ouders zijn hiervoor van harte welkom op woensdag tussen 18.00 en 20.00 uur. Mocht je nog vragen hebben, aan willen sluiten bij de trainingen of willen helpen met het project dan zijn wij te bereiken via sportimpuls [apenstaart] kvkeizerkarel.nl of op 06-38 507 197

 

Tot woensdag!

 

De projectgroep Sportimpuls

Gijs van den Dobbelsteen, Tom Schuitema, Ted Vrijhoef en Wilfrie Tobé