9 Maart: afsluiting zaalseizoen

Beste leden,

Het zaalseizoen nadert het einde. De laatste wedstrijden zijn in zicht. Voor een aantal teams is het spannend, want die kunnen kampioen worden. In het weekend van 8 en 9 maart staan de laatste wedstrijden op het programma. Alle teams spelen dan thuis. Dan weten we ook wie er kampioen zijn geworden.

De clubhuiscommissie organiseert op zondag 9 maart in ons clubhuis de zaalafsluiting. Deze zaalafsluiting staat in het teken van een gezellig samenzijn in een winters sfeertje. We bieden een winters buffet aan met erwtensoep, stamppot en een winters toetje. Ook zorgen we voor winterse drankjes en zetten we de verwarming op een winterse stand. Neem dus een dikke jas, muts en snowboots mee. De avond luisteren we uiteraard op met gezellige apres-skimuziek.

De zaalafsluiting begint rond 17:00 na de wedstrijd van Keizer Karel 2. Rond 18:00 uur willen we het buffet openen. Het leukste is natuurlijk dat we van te voren Keizer Karel 1, 2 en 3 aanmoedigen. Uiteraard is het ook leuk om op zaterdag de jeugd aan te moedigen en de kampioenen te huldigen.

Het buffet wordt verzorgd door de clubhuiscommissie. We koken alles zelf. We vragen wel aan iedereen een bijdrage van € 5,-. De drank is voor eigen rekening.

Om te weten hoeveel we moeten koken, willen we jullie vragen om je voor woensdag 5 maart aan te melden bij de clubhuiscommissie. Dat kan door te reageren op deze e-mail of door een e-mail te sturen naar clubhuis [apenstaart] kvkeizerkarel.nl .

Tot 9 maart!

De clubhuiscommissie