Eerste Nijmeegse permanente korfbalpalen geplaatst!

Afgelopen vrijdag was het zover: de eerste permanente korfbalpalen in Nijmegen zijn geplaatst. In de vroege ochtend werd er gegraven, beton gestort en een hufterproof korfbalpaal netjes  recht gezet, de korven de goede kant op en daar staan ze dan. Naast ons clubhuis is de eerste korfbalpaal geplaatst. Ook zijn er bij drie bij basisscholen korfbalpalen geplaatst; de Prins  Clausschool in de Weezenhof, de Montessorischool in de Malvert en de Montessorischool in Lindenholt. Op een later tijdstip zal er ook bij de Duckendonk in Tolhuis een korfbalpaal  geplaatst worden, daar wordt binnenkort het hele schoolplein opnieuw ingericht en zal onze korfbalpaal een mooie plek krijgen.

De palen zijn geplaatst vanuit het project van de Sportimpuls 'Fit voor Jong en Ouders'. Door de palen te plaatsen wordt korfbal in de wijken verankerd. Nu kan er ook buiten de training en schoolkorfballes lekker gekorfbald worden. De korfbalpaal naast het clubhuis is in het weekend al regelmatig gebruikt! We hopen dat er op alle korfbalpalen veel doelpunten gemaakt worden en dat ze lekker gebruikt worden bij het buitenspelen. De komende weken zullen alle korfbalpalen feestelijk geopend worden. Ook op de vereniging zullen we hier een feestelijk tintje aan geven.
Wordt vervolgd..