Keizer Karel 1 en 2 - Woudenberg 1 en 2

Zaterdag 7 november is de zaalcompetitie voor Keizer Karel 1 en 2 gestart tegen Woudenberg 1 en 2. De wedstrijden werden gespeeld in de sporthal in Amerongen, omdat de zaal in Woudenberg niet beschikbaar was in verband met de opvang van vluchtelingen. Beide teams van KK begonnen sterk aan de wedstrijden. Bij het tweede bleef het heel lang spannend, maar helaas verloor Keizer Karel de wedstrijd met 15-12. Het eerste kwam met 2-9 voor en de ruststand was 7-14. Na rust kantelde de wedstrijd en in de laatste minuten wist Woudenberg zelfs op voorsprong te komen. Keizer Karel 1 verloor uiteindelijk met 21-19... Na de goede eerste helft was dit een zeer teleurstellende uitslag. Zaterdag 14 november staan de eerste thuiswedstrijden in de zaal op het programma. Keizer Karel 1 (15.35 uur) en 2 (14.20 uur) spelen allebei tegen Nova uit Bilthoven.